Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ


Στις 28 και κυρίως στις 29 Ιουνίου 2011 η αστυνομική βία και τρομοκρατία ξεπέρασε κάθε όριο. Η Πλατεία Συντάγματος και η ευρύτερη περιοχή γύρω της έγινε κρεματόριο. Η ρίψη δακρυγόνων, ασφυξιογόνων, και λοιπών –γόνων -ακόμη και μέσα στο μετρό!!!!- ξεπέρασε κάθε –τουλάχιστον μεταπολιτευτικό- προηγούμενο. Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν κατά πάντων, καταστρέφοντας ακόμη και το πρόχειρο ιατρείο που είχε στηθεί στην Πλατεία και απαγορεύοντας σε ιατρούς και φαρμακοποιούς να προσφέρουν την βοήθειά τους!!!!! Και φυσικά : πλαστικές σφαίρες, αναίτιοι ξυλοδαρμοί πολιτών, ωμή βία και διάλυση της πορείας. Τουλάχιστον 100 τραυματίες και 500 με αναπνευστικά προβλήματα, ένας πρόχειρος απολογισμός, με την αστυνομική καταστολή να εμφανίζεται –πέρα από την Τρίτη- από το πρωί της Τετάρτης στο Καλλιμάρμαρο και τον Ευαγγελισμό. Σημειωτέον ότι ο Σταθμός του μετρό στον Ευαγγελισμό, αλλά και οι δρόμοι που οδηγούν στο μεγάλο νοσοκομείο είχαν αποκλειστεί, καθιστώντας δυσχερή έως αδύνατη την μεταφορά των θυμάτων.
Εν τέλει και παρά την προσπάθεια των μεγάλων καναλιών τύπου MEGA να συγκρατήσουν την καταιγιστική ροή των αποκαλύψεων, υπάρχουν πλέον όλα τα επαρκή οπτικοακουστικά ντοκουμέντα, που σαφώς τεκμηριώνουν ότι οι «γνωστοί-άγνωστοι» κουκουλοφόροι είναι ένα πλέγμα παρακρατικών στοιχείων, οργανωμένων από το Κράτος και την Αστυνομία του, με στόχο να προκαλούν πανικό και να προσφέρουν στους ενστόλους συναδέλφους τους το έρεισμα να διαλύουν τις διαδηλώσεις και να βιαιοπραγούν. Ας θυμηθούμε εδώ πως ΚΑΘΕ δικτατορικό καθεστώς άρχιζε την δράση του με διώξεις αντιφρονούντων και με την κατάλυση του δικαιώματος του συνέρχεσθαι.  
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον μία απροκάλυπτη ΧΟΥΝΤΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟΠΑΙΔΩΝ, που δεσμεύουν με τις αποφάσεις τους έναν ολόκληρο λαό. Συμμέτοχοι βεβαίως στην ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – με τις όποιες παθογένειες είχε αυτή- είναι το ΑΜΗΧΑΝΟ και ΑΒΟΥΛΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ένας κατεδαφισμένος de facto θεσμός, και ο συνένοχος στην πλήρη απορρύθμιση της Ελλάδας –κατά τα άλλα ρυθμιστής του πολιτεύματος- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που επηρεάζει τις αποφάσεις του νομοθετικού οργάνου με θετικές δηλώσεις για το Μεσοπρόθεσμο και ευχαριστεί τις ΗΠΑ για την βοήθειά τους(!!!!!!!!!).
Ε, λοιπόν, εμείς λέμε
  • ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟΠΑΙΔΩΝ
  • ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΩΡΥΟΜΕΝΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ(συμπεριλαμβάνεται και το ωρυόμενο ταγιέρ της Τρέμη)
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ   -ΓΟΝΩΝ
  • ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
  • ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Αποτελεί ΧΡΕΟΣ κάθε Έλληνα πολίτη και κάθε ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ανθρώπου να παρεμποδίσει με όποιο μέσο διαθέτει την εφαρμογή των χουντικών κυβερνητικών νόμων και την αστυνομική καταστολή. Οι Τυραννοκτόνοι κάθε εποχής φωτίζουν και τον σημερινό μας δρόμο…

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ -ΓΟΝΩΝ

    Να απαγορευθούν και οι γόνοι Πανανδρέου ,Μητσοτάκη ,Καραμανλή κοκ... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ποια είναι η άποψή σου;